JUDIT FOTOJA

 

VARGA JUDIT

  • szamitogep es en
  • egyetem
  • szabadido
judit_varga@hotmail.com

 

Be kell vallanom, nem igazan all erdeklodesem kozeppontjaban a szamitogep es az Internet. Eletemben harom-negy alkalommal "szorfoltem a vilaghalon", igy az altalam ismert"linkek" szama aggasztoan keves lesz az alabbi szovegben. A szovegszerkeszto hasznalata is csupan ket eve rendszeres reszemrol, ezt is az egyetemnek koszonhetem. Nem haladva a korral, a tollat es a papirt reszesitenem szivem szerint elonyben.

Jelenleg az ELTE magyar es esztetika szakan tanulok. Az egyetem koltozik, igy a 2001\2002-es tanev kezdete az ujdonsag oromet is hozza a hallgatoknak. Batyjam, egyetlen testverem szinten tanul, az ELTE-n es a Miskolci Egyetemen is. Hozza kozelebb all a diplomaszerzes, jovore akar a jogtudomanyok doktora is lehet. Szuleim szorgos allampolgarkent teremtik meg a csalad eletenek anyagi hatteret.

 

Nem hiszem, hogy az, aki volt Gyermekvasutas, valaha is ne szivesen emlekezne vissza ra. En negy even keresztul voltam ott pajtas, majd ket evig ifivezetokent jartam fel Huvosvolgybe. Mindenkimnek ajanlom, nezze meg a hegyek kozott zakatolo kis vonatot.

 

Szabadidomben legszivesebben utaznek, de az osztondijak es a munka nelkuli let ritkan engedi meg. Igy maradnak a pesti szorakozohelyek, a konyvek es a zenehallgatas. Egyetlen magyar zenecsatornank, a Viva Plusz ugyan nem rendelkezik tul szeles zenei palettaval, azert biztos erdemes nezni. A kulfold zenei esemenyeit leginkabb az MTV segitsegevel tudhatjuk meg.

 

Olvassatok sokat es ne csak a hollywoodi alomgyar termekeit nezzetek! Vegul pedig az e-mail cimem, amit nem tul gyakran nezek meg (lehet, hogy nem is letezik):

judit_varga@hotmail.com